Zeelandia čokoláda
V letných mesiacoch posielame tieto čokoládové produkty len na vlastné riziko!!!
-
De Burro di Cacao Gocce - kakaové maslo 100g
Zloženie: 100% kakaové masloMôže obsahovať stopy: MLIEKA a jeho derivatovDávkovanie : na polevu stačí 5 - 10 % k pomeru topenej čokolády.
Skladom (19 ks)
8,50 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (2 ks)
12 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 1kg
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (11 ks)
21 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 5 kg
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Vypredané
90 €
-
Arabesque Noir 58% -Horká čokoláda 500g
Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor E 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.
Vypredané
11 €
-
Arabesque Noir 58% -Horká čokoláda 1kg
Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor E 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.
Vypredané
17,80 €
-
Arabesque Noir 58% - Horká čokoláda 5 kg
Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.
Skladom (2 ks)
77 €
-
FunCakes - kakaové maslo - 200 g
Zloženie: 100% kakaové maslo. Môže obsahovať stopy:MLIEKA, SOJE , ORECHOV.Dávkovanie : na polevu stačí 5 - 10 % k pomeru topenej čokoládySkladovanie: do 22 ° C, suché a v uzavretom obale.
Skladom (4 ks)
16,80 €