Menu

Jedlá tlač

Jedlá tlač

Vážení zákazníci,
Oznamujeme Vám že od 7. 1. 2016 zabezpečujeme tlač jedlých oblátok podľa Vášho dodaného vzoru veľkosť A4. Stačí fotku zaslať na email - alatorty@alatorty.sk, uveďte akú veľkosť chcete vytlačiť a druhý deň si môžete oblátku vyzdvihnúť u nás v obchode. Cena tlače na hrubú oblátku do veľkosti A4 (kruh do priemeru 21 cm) je 3,20€, cena tlače na fondán do velkosti A4 je 4,50 €. 

UPOZORNENIE !

Pokiaľ požadujete pred tlačou graficku úpravu je nutné vaše fotky a obrázky posielať v grafických formátoch.  Predlohy, ktoré prídu vo formátoch pre dokumenty (PDF, Microsoft Office, ...) tlačíme tak ako ste si ich pripravili!

Jedlý papier

Jedlý papier používame v štandartnej hrúbke 0,7 mm, presvítá len minimálne, takmer sa neohýba, je vhodný na torty kde fotografia, alebo obrázok su hlavným motívom torty.

Jedlý papier, často označovaný ako rýžový papier, je vhodný na dekoraciu všetkých cukrárskych výrobkov, predovšetkým tort a dezertov, ale tiež na výrobu jedlých dekorácií ako sú jedlé kvety, etikety, podložky na stôl, vizitky, vianočné oplatky a pod.). Tiež sa hodí k zapekaniu do chleba. Jedlý papier je cenovo najdostupnějšie druh materiálu používaného pre jedlú tlač. Manipulácia s potlačeným jedlým papierem je jednoduchá. Nehodí se ale na priame položenie na smotanové alebo krémové podklady, pretože jedlý papier neznáša vlhkosť. Jedlý papier je prakticky bez chuti.

 

Návod na použitie:

Jedlý papier potrite veľmi tenkou vrstvou decorgelu zo spodnej časti obrázku. Tato vrstva slúží k přilepeniu jedlého papiera na výrobok a súčasne k oddeleniu jedlého papiera od vlhkých částí (krémy apod.). Nalepte jedlý papír na tortu a potrite velmi tenkou vrstvou decorgelu. Tato vrstva slúží k zvýraznění barev, dodániu lesku a zmäkčeniu jedlého papiera. Decorgel roztírejte ihneď po nanesení opatrne stierkou tak aby nedošlo k poškodeniu jedlého papiera (protržene, poškrábánie, rozmázanie farby) a aby nevznikaly na jedlom papiery hrubšie vrstvy gelu. Namiesto dekorgelu je možné tiež použiť mäkké máslo (nikdy ale nie rozpuštené), karamelizované sladené kondenzované mlieko. V takom prípade potírejte iba spodnú stranu! Jedlý papier dávajte na tortu v deň použitia, aby nedošlo k nadmernému rozmočeniu.

Pri skladovaní na chladnom a suchom mieste je jedlý papier použitelný minimálne 6 mesiacov.

Decorgel

Vďaka nemu bude jedlý papier lesklý a bude vypadať ako skutočná fotografia. Súčasne zaistí, že jedlý papier zmekne a bude sa lepšie na torte krájať. Decorgelom môžete jedlý papier prilepiť na tortu, čokoládu, marcipán nebo potahovaúí hmotu. Předevšetkým ale slúží k oddeleniu jedlého papiera od vlhkých částí torty ako su krémy a ovocie. Při dlhodobóm pôsobení vlhkých částí torty ale  jedlý papier neochrání ani decorgel, preto aplikujte v deň podávania.

no alt

Potrebujete poradiť?

0907075930

alatorty@alatorty.sk

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Objednať