Produkty Zeelandia
-
Veganska šľahačka Rosette V - GO - 1L
Rastlinná šľahačka veganska nesladená - 1L. Pre šľahanie a varenie, na báze vody a tuku, ošetrené UHL. Zloženie: voda, palmojadrový tuk,( úplne hydrogénovaný) 25% zvlhčovadlo : sorbitol, glukózový sirup, emulgátor : estery mono-a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvinnou, polysorbát 60, stabilizátor, hydroxypropylmetyl celulóza, jedlá soľ, aróma. Môže obsahovať stopy...
Skladom (7 ks)
4,05 €
-
Darinka náplň čučoriedka 1kg
Čučoriedková náplň vhodná na priamu konzumáciu, na pečenie, alebo k ďalšiemu tepelnému spracovaniu. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 611g . Balenie: 1kg vedierko. Zloženie: ovocné pretlaky (jablko, čučoriedka, aronia), cukor, glukózový sirup, želírujúca látka pektin, kyselina citrónova, koncentrát z čiernej mrkvy, aroma, voda.
Skladom (3 ks)
6,20 €
-
Darinka ovocná náplň - Linecká 1kg
Zloženie: ovocný pretlak (jablko, višňa, aronia) 45%, cukor, glukózovo fruktozový sirup, kyselina citrónová, voda, želírujúca látka pektin, , koncentrát z čiernej mrkvy, prírodná aróma, aroma,
Skladom (2 ks)
5,70 €
-
Darinka džem extra - Jahoda 1kg
Zloženie: Kusové ovocie 47%, cukor, glukózovo fruktozový sirup, voda, želírujúca látka pektin, kyselina citrónová, Jahodová džem vhodný k priamej konzumácii, na pečenie alebo ďaľšie tepelné spracovanie. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 470g -. Celkový obsah prírodných sladidiel v 100g výrobku je 63g.
Skladom (1 ks)
6,60 €
-
Orechová varená náplň 1kg
Zloženie : Vlašské orechy 20%, cukor, voda, glukózový-fruktózový sirup, PŠENIČNE klíčky,PŠENIČNA krupička, rastlinný , konzervant E202, aróma, zahusťovadlo E418. Orechová náplň varená. Hotová orechová náplň na priame použitie. Má vysoký obsah orechov, Dodávané v trezírovacích vreckách. 1kg.
Vypredané
6,90 €
-
Maková náplň varená 1kg
Dátum minimálnej spotreby do: 17 / 08 / 2025
Skladom (2 ks)
4,88 €
6,10 € Zľava 1,22 €
-
Ovocná náplň jahodový gel 1kg
Zloženie: jahody - kusové ovocie (45%), ovocný pretlak (jablko), glukózový sirup, cukor, modifikovaný škrob E1422, ovocný pretlak (višňa), ovocný pretlak (arónie), kyselina E330, aróma, konzervant E202, zahusťovadlo E418, koncentrát z čiernej mrkvy, voda. Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku najmenej 800 g. Celkový obsah prírodních sladidiel na 100g výrobku je 38g.
Skladom (9 ks)
6,30 €
-
Ovocná náplň Višňový gel 1kg
Zloženie:višňe - kusové ovocie (45%),cukor, voda, ovocný pretlak (arónia), modifikovaný škrob E1422, ovocný pretlak (višňa 3%), kyselina E330, zahusťovadlo E418, prírodná aróma, konzervančná látka E202, Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku najmenej 534 g ( višňa 48%).
Skladom (11 ks)
7 €
-
Ovocná náplň Malinový gel 1 kg
Zloženie :Ovocný pretlak (jablko), maliny - kusové ovocie 25%, glukozovo fruktozový sirup, ovocný pretlak (višňa), cukor, ovocný pretlak(aronia), modifikovaný škrob, E1422, konzervačná látka E202, aroma, zahusťovadlo E418, kyselina E330, koncentrát z čiernej mrkvy, voda,. Hmotnostný podiel ovocia v 1kg výrobku najmenej 810g. Celkový obsah prírodných sladidiel v 100g výrobku je 33g.
Skladom (12 ks)
6,60 €
-
Ovocná náplň Marhuľový gél - 1 kg
Zloženie: marhule-kusové ovocie (60%), glukózový sirup, modifikovaný škrob E1422, cukor, kyselina E330, konzervačná látka E202, aróma, zahusťovadlo E418,voda. Skladujte v suchých a čistých priestoroch, dobre vetrateľných, teplota 1-25C, relatívna vlhkosť 0-75%, po otvorení spotrebovať do 14 dní.
Skladom (2 ks)
7,20 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 1kg
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (15 ks)
21 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (7 ks)
12 €