Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, PŠENIČNÝ škrob, kypriaca látka: E450, E500, alfa-dextrín, soľ, vanilková aróma, farbivo: E160a, enzýmy ( PŠENICA ). Môže obsahovať stopy: SOJE A LUPINY. Príprava: Rúru predhrejeme na 180°C (horkovzdušná rúra 160°C). Prísady musia mať izbovú teplotu. Plochým šľahačom vymiešame 400 g zmesi, 160 ml vody a 180 ml (160 g) rastlinného oleja 3 minúty na strednej rýchlosti na hladké cesto. Pekáč vymastíme cca. 25 cm (10") dlhý alebo okrúhly pekáč s veľkosťou cca. Ø 20 cm (8"). Cesto naberieme do formy a koláč pečieme v strede rúry cca. 50-55 minút dozlatista. Tortu ihneď po upečení uvoľníme a necháme vychladnúť na tortovej mriežke.
Môže obsahovať stopy: SOJE A LUPINY.
Nutričné hodnoty na 100 g
Energia 1487 kJ / 355 kcal
Tuk 0,6 g
z toho nasýtené 0,1 g
Sacharidy 80 g
z toho cukor 37 g
Bielkoviny 6,6g
Soľ 1,5 g

3,76 €