Menu

Polevy

V letných mesiacoch posielame tieto čokoládové produkty len na vlastné riziko!!!

133 položiek

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 1kg

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    21 €

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    12 €

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 5 kg

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    90 €

  • Arabesque Noir 58% -Horká čokoláda 1kg

    Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor E 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.

    Skladom

    17,80 €

  • Arabesque Noir 58% -Horká čokoláda 500g

    Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor E 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.

    Vypredané

    11 €

  • Arabesque Noir 58% - Horká čokoláda 5 kg

    Čokoláda s 58% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové máslo, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 27°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 30°C.

    Vypredané

    77 €

  • IRCA - Choco beads Small - mini lentilky - 50 g

    Kúsky horkej čokolády s dražovaným povrchom- LENTILKY. Zloženie: povrch: (cukor, ryžový škrob, zahusťovadlo: arabská guma, maltodextrín), poťahové látky: (kamaubský vosk, včelývosk, šelak, arómy), farbivá: červená (výťažok z repy), žltá (kurkumín, riboflavín), modrá (antokyanín), zelená (chlorofylin medňatý), oranžová (betakarotén), ružová (výťažok z repy), náplň - MLIEČNA čokoláda (37%):...

    Skladom

    1,60 €

  • Čokoládová dekorácia oriental - vejár - 20ks / balenie

    Zloženie: kakaová hmota min.58%,cukor,odtučnený kakaový prášok, emulgátor E322 (slnečnicový lecitín), prírodná vanilková aróma. Môže obsahovať MLIEKO.Šírka vejárika je cca 5,5cm, výška 3,5cm.

    Skladom

    2,20 €

  • Callebaut čokoláda Ruby - 400g

    Čokoláda CALLEBAUT 400g RUBY . CHK-R36RB12-E0-D94. Minimálny obsah kakaa: 33,6 % Zloženie: cukor, kakaove máslo, SUSENA SRVATKA MLIECNA, odstredené SUSENE MLIEKO, kakaova hmota, emulgator: SOJOVY lecitín, kyselina citronova, prírodná vanilková aroma, rastúce čokoládové ingrediencie: kakao

    Skladom

    18 €

  • Callebaut čokoláda Gold- 400g

    Čokoláda CALLEBAUT 400g GOLD s karamelom CHK-R30GOLD-E0-D94.Minimálny obsah kakaa: 30,4 % Zloženie: cukor, kakaove máslo, plnotučne mlieko, mliečny cukor, sušena srvatka mliečna, odstredené sušené mlieko, karamelizovany cukor (2%), emulgator: sojový lecitín, prírodná vanilková aroma, rastúce čokoládové ingrediencie: kakao Vyrobené v Belgicku

    Skladom

    18 €

  • Callebaut horká čokoláda 54,5% - 400g

    Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa, s ideálnou viskozitou, vhodná na výrobu ozdôb, praliniek, poťahovanie, vhodná na prípravu čokolády na pitie fontánka. Čokoláda CALLEBAUT 1 kg. Horká 811. Minimálny obsah kakaa: 54,5 %.Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, môže obsahovať MLIEKO , emulgator: SOJOVY lecitín, prírodná vanilková aróma, rastúce čokoládové...

    Skladom

    12,30 €

  • FunCakes Deco Melts - jogurtová príchuť - 250g

    Zloženie: cukor, rastlinný tuk (hydrogenovaný olej z palmových jadier), glukózový sirup (sušený), emulgátor: E492, E472c, aróma.Môže obsahovať stopy: MLIEKO, ORECHY . Tento produkt má certifikát Halal.

    Skladom

    4,50 €

Parametre
Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Potrebujete poradiť?

0907075930

alatorty@alatorty.sk

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík