Menu

818 položiek

  • Master Martini Dessert per Crema Catalana 1L

    Crema Catalana je hladký, krémový dezert s jemnou a hodvábnou konzistenciou. Chuť a vôňa dezertu Catalania sú často obohatené o aromatické prísady, ako je škorica a pomarančová alebo citrónová kôra, ktoré mu dodávajú charakteristickú chuť. Zloženie: sušené odstredené MLIEKO, cukor, palmový olej, vaječný ŽĺTOK, kukuričný škrob, stabilizátory (E407, E331), emulgátor (E471), arómy, farbivo...

    Vypredané

    6 €

  • RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 1 kg

    Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.

    Skladom

    28 €

  • RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 5 kg

    Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.

    Skladom

    126 €

  • RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 500g

    Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.

    Skladom

    14,50 €

  • Sugarflair ružový prášok ( Shimmer Pink ) 4g

    Sugarflair's Edible Luster in Shimmer Pink je prvotriedny, všestranný a bezpečný produkt, ktorý dodá vašim výtvorom krásny lesk. Ideálny doplnok, ktorý dodá vašim výtvorom extra dotyk! Tento jedlý lesk sa dá nanášať priamo štetcom a dodá vášmu pečivu krásny lesk, ktorý upúta každého. Zloženie: farbivo: E172, protihrudkujúca látka: E551, E170i, E122.

    Vypredané

    5,20 €

  • WILTON cukrové oči mini veľkosť - 57 g

    Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob, glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, cukor, aróma, zahusťovadlo: E414, leštiaca látka: E904, E903, farbivo: E153, SOJOVY proteín, lecitíny (SOJA) . Veľkosť oka cca 0,7mm. Balenie 57g

    Skladom

    4,40 €

  • WILTON cukrové oči stredná veľkosť - 57 g

    Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob, glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, cukor, aróma, zahusťovadlo: E414, leštiaca látka: E904, E903, farbivo: E153, SOJOVY proteín, lecitíny (SOJA) . Veľkosť oka cca 1 cm. Balenie 57g

    Skladom

    4,40 €

  • Almeco Kadayif 100g

    Zloženie: PŠENIČNÁ múka, voda. Ak máte chuť vyskúšať domácu dubajskú čokoládu tak nie je nič jednoduchšie. Stačí skombinovať chrumkavý kadayif s kvalitnou čokoládou, pistáciovým krémom a máte hotovo.

    Skladom

    4,40 €

  • Almeco Kadayif 1kg

    Zloženie: PŠENIČNÁ múka, voda. Ak máte chuť vyskúšať domácu dubajskú čokoládu tak nie je nič jednoduchšie. Stačí skombinovať chrumkavý kadayif s kvalitnou čokoládou, pistáciovým krémom a máte hotovo.

    Skladom

    20,80 €

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 5 kg

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    95 €

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 1kg

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    21 €

  • Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g

    Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.

    Skladom

    12 €

Parametre
Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Potrebujete poradiť?

0907075930

alatorty@alatorty.sk

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík