Suroviny
Tartaletky
Sušené kvety
Lyofilizované ovocie
Poťahové hmoty / modelovacie hmoty
Farby a spreje
Čokoláda - kakao -čoko dekorácie
Kakaové maslo
Šlahačky ,náplne,želatina
Suroviny na krajku
Piping gel, decor gel, glukózový sirup
Kráľovská glazúra
Cukrová / marcipánová dekorácia
Príchute
Gum pasta
Olej v spreji
Čokotransfer
Rôzne suroviny
FunCakes
Isomalt
Makronky
Jedlé zlato / striebro
Oblátkové kvety / motýľ
Korpusy - múky
-
Master Martini Dessert per Crema Catalana 1L
Crema Catalana je hladký, krémový dezert s jemnou a hodvábnou konzistenciou. Chuť a vôňa dezertu Catalania sú často obohatené o aromatické prísady, ako je škorica a pomarančová alebo citrónová kôra, ktoré mu dodávajú charakteristickú chuť. Zloženie: sušené odstredené MLIEKO, cukor, palmový olej, vaječný ŽĺTOK, kukuričný škrob, stabilizátory (E407, E331), emulgátor (E471), arómy, farbivo...
Vypredané
6 €
-
RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 1 kg
Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.
Skladom (22 ks)
28 €
-
RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 5 kg
Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.
Skladom (3 ks)
126 €
-
RENO Mliečna čokoláda 34% /37-39 / - 500g
Mliečna čokoláda najvyššej kvality s obsahom min. 34 % kakaa, vhodná na polievanie a výrobu praliniek. Obsahuje prírodný výťažok z vanilky. Zloženie: cukor, sušené plnotučné MLIEKO, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodný výťažok z vanilky. Prípravok môže obsahovať stopy ORECHOV.
Skladom (9 ks)
14,50 €
-
Sugarflair ružový prášok ( Shimmer Pink ) 4g
Sugarflair's Edible Luster in Shimmer Pink je prvotriedny, všestranný a bezpečný produkt, ktorý dodá vašim výtvorom krásny lesk. Ideálny doplnok, ktorý dodá vašim výtvorom extra dotyk! Tento jedlý lesk sa dá nanášať priamo štetcom a dodá vášmu pečivu krásny lesk, ktorý upúta každého. Zloženie: farbivo: E172, protihrudkujúca látka: E551, E170i, E122.
Vypredané
5,20 €
-
WILTON cukrové oči mini veľkosť - 57 g
Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob, glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, cukor, aróma, zahusťovadlo: E414, leštiaca látka: E904, E903, farbivo: E153, SOJOVY proteín, lecitíny (SOJA) . Veľkosť oka cca 0,7mm. Balenie 57g
Skladom (5 ks)
4,40 €
-
WILTON cukrové oči stredná veľkosť - 57 g
Zloženie: dextróza, maltodextrín, škrob, glukózový sirup, protihrudkujúca látka: E470b, cukor, aróma, zahusťovadlo: E414, leštiaca látka: E904, E903, farbivo: E153, SOJOVY proteín, lecitíny (SOJA) . Veľkosť oka cca 1 cm. Balenie 57g
Skladom (3 ks)
4,40 €
-
Almeco Kadayif 100g
Zloženie: PŠENIČNÁ múka, voda. Ak máte chuť vyskúšať domácu dubajskú čokoládu tak nie je nič jednoduchšie. Stačí skombinovať chrumkavý kadayif s kvalitnou čokoládou, pistáciovým krémom a máte hotovo.
Skladom (22 ks)
4,40 €
-
Almeco Kadayif 1kg
Zloženie: PŠENIČNÁ múka, voda. Ak máte chuť vyskúšať domácu dubajskú čokoládu tak nie je nič jednoduchšie. Stačí skombinovať chrumkavý kadayif s kvalitnou čokoládou, pistáciovým krémom a máte hotovo.
Skladom (1 ks)
20,80 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 5 kg
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (4 ks)
95 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 1kg
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (16 ks)
21 €
-
Arabesque Blanc 29 % biela čokoláda - 500 g
Biela čokoláda s 29% kakaovej sušiny pre dekoráciu . Zloženie: kakaové máslo 30%, cukor,sušené plnotučné MLIEKO, emulgátor e 322 (SOJA), aroma. Použitie : Rozohrejte na teplotu 47°C , 2/3 hmoty schladte temperovaním na teplotu 26°C a pridajte k zvyšnej 1/3 rozpustenéj hmoty. Hmotu priebežne premiešavajte. Pri spracovaní by hmota mala mať teplotu 29°C.
Skladom (10 ks)
12 €
